Aanmelden voor workshops

OKIDOKI Kindercoaching verzorgt een aantal workshops (inhoudelijke informatie is te vinden op Welke hulp is er?). Als je graag een workshop wilt volgen, kun je dit via onderstaand contactformulier doorgeven.

De workshops worden pas ingepland als er interesse is. Het inplannen van de workshops gebeurt daarom ook altijd in onderling overleg na aanmelding. Er is geen minimaal aantal deelnemers, dus als je wilt kun je de workshop ook alleen volgen.  

In onderstaand formulier kun je aangeven welke workshop je graag zou willen volgen. Ook is het fijn als je aan wilt geven waarom je deze workshop wilt volgen (dus op welke manier heb jij last van de emotie BOOS, BANG of BEDROEFD?)

Als je graag gebeld wilt worden, dan moet je in het derde tekstblok je telefoonnummer zetten. De eerste 2 velden zijn verplichte velden, zodat ik voldoende informatie heb om contact met je op te kunnen nemen.

De stappen bij de Workshops

  • Bepaal welke workshop je wilt volgen
  • Geef dit door via onderstaand formulier of door een mail/whatsapp bericht te sturen naar Hiske (via info@okidokikindercoaching.nl of 06 477 59 139.) 
  • Hiske neemt contact met je op om een datum en tijdstip voor de workshop vast te leggen
  • Volg de workshop