GRATIS Spelletjes middag om sociale vaardigheden te verbeteren

Eén keer per maand kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar op woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur spelletjes komen spelen in de praktijk.

De spelletjes die gespeeld worden zijn allemaal gericht op het verbeteren van de sociale vaardigheden van kinderen. Door de inhoud van de spellen wordt er min of meer automatisch gesproken over dingen als opkomen voor jezelf of een ander, hoe kun je excuses maken, wat kun je doen om “af te koelen”, hoe buig je negatieve gedachten om naar positieve gedachten, hoe krijg je meer zelfvertrouwen.

Wil je de sociale vaardigheden van je kind verbeteren en houdt je kind van spelletjes? Vul dan onderstaand formulier in.

Zodra ik de inschrijving heb ontvangen, neem ik contact met je op om de afspraak definitief te maken. Indien er teveel aanmeldingen zijn voor die dag, dan kijken we samen meteen wanneer het wel zou kunnen.

Er zijn op dit moment geen vaste data voor de spelletjesmiddag. Als je graag naar een spelletjesmiddag wilt komen, dan kun je mij gewoon even bellen op 06 477 59 139!