GRATIS HULP

Hieronder staat kort wat ik gratis aanbied. Door op de linkjes te klikken kom je op een pagina met meer informatie en daar kun je je ook aanmelden voor de gratis hulp.

 

GRATIS E-boek Grip op Boosheid

Een digitaal boekje waarin ik belangrijke informatie deel en een aantal tips geef over omgaan met boosheid. Zodat jij samen met je kind(eren) grip kunt krijgen op de boze buien en tegelijkertijd beter begrijpt hoe die boze buien tot stand komen.

 

Klik hier om het E-boek aan te vragen.

**************************************************

 

GRATIS spelletjesmiddagen bij OKIDOKI Kindercoaching

Elke maand kies ik 1 woensdagmiddag waarop kinderen tussen de 6 en 12 jaar spelletjes kunnen komen spelen in de praktijk. De insteek bij de spelletjes is het verbeteren van de sociale vaardigheden van kinderen.

 

Klik hier voor meer informatie, de komende 3 data en het formulier om je kind aan te melden.

**************************************************

 

GRATIS GESPREK over opvoeden

Wil je graag eens vrijblijvend praten over waar je tegenaan loopt in je gezin? Meld je dan aan voor “Koffie of thee en een goed gesprek”. Dit is een gratis gesprek, dat maximaal een uur duurt, waarin ik je een stapje verder help door mijn visie, inzichten en tips over communicatie en opvoeden met je te delen.

 

Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden.

**************************************************

 

GRATIS op de HOOGTE BLIJVEN

Ik deel regelmatig op sociale media en op mijn website (onder tabblad BLOGS?ARTIKELEN) mijn kennis, verhalen en inzichten waarmee ik anderen wil inspireren, helpen en in actie zetten. Misschien volg je me ook op Facebook, LinkedIn of Instragram, maar dat betekent nog niet dat je alles wat ik plaats ook op je tijdlijn te zien krijgt. Je kunt natuurlijk regelmatig naar mijn website gaan en de artikelen daar lezen, maar je kunt je ook aanmelden voor mijn mailinglijst, zodat je alles gewoon in je inbox ontvangt.

 

Is dit iets voor jou? Klik hier dan voor het aanmeldformulier