GRATIS HULP

Omdat ik zoveel mogelijk ouders, opvoeders en kinderen wil helpen hoe ze anders met elkaar en met (hun) emoties om kunnen gaan, geef ik een aantal dingen gratis weg.

Zo heb ik een E-boekje geschreven over het OMGAAN MET EMOTIES, kunnen kinderen elke woensdagmiddag spelletjes komen spelen in de praktijk, waarbij we spelenderwijs de SOCIALE VAARDIGHEDEN bevorderen en geef ik in een kort persoonlijk gesprek meer informatie over de workshops die ik organiseer over de emoties BOOS, BANG en BEDROEFD.

Hieronder staan linkjes naar meer informatie en via die link kun je je ook aanmelden voor de gratis hulp.

 

1)  GRATIS E-boek Omgaan met Emoties

Een digitale boekje met algemene informatie over emoties en een aantal tips en handvatten om onszelf en (onze) kinderen beter te leren omgaan met emoties van zichzelf en van een ander.

Klik hier om het E-boek aan te vragen.

 

2)  GRATIS spelletjesmiddagen bij OKIDOKI Kindercoaching

Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar spelletjes komen spelen in de praktijk. De insteek bij de spelletjes is het bevorderen van de sociale vaardigheden van kinderen.

Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden

 

3)  GRATIS kort gesprek over OMGAAN MET EMOTIES

Veel ouders en kinderen hebben moeite met het omgaan van (vooral heftige) emoties. Vaak wordt er met irritatie of boosheid op gereageerd. Omdat het ook anders kan, organiseer ik uitgebreide workshops voor ouders en andere volwassenen die meer willen weten over het omgaan met emoties.
Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden.