GRATIS HULP

Omdat ik zoveel mogelijk ouders, opvoeders en kinderen wil helpen hoe ze anders met elkaar en met (hun) emoties om kunnen gaan, geef ik een aantal dingen gratis weg.

Zo heb ik een E-boek geschreven over Grip op Boosheid, kunnen kinderen elke woensdagmiddag spelletjes komen spelen in de praktijk, waarbij we spelenderwijs de SOCIALE VAARDIGHEDEN bevorderen en geef ik in een kort persoonlijk gesprek meer informatie over de workshops die ik organiseer over de emoties BOOSHEID en ANGST.

Hieronder staan linkjes naar meer informatie en via die link kun je je ook aanmelden voor de gratis hulp.

 

1)  GRATIS E-boek Grip op Boosheid

Een digitaal boekje waarin ik belangrijke informatie deel en een aantal tips geef over omgaan met boosheid. Zodat jij samen met je kind(eren) grip kunt krijgen op de boze buien en tegelijkertijd beter begrijpt hoe die boze buien tot stand komen.

Klik hier om het E-boek aan te vragen.

 

2)  GRATIS spelletjesmiddagen bij OKIDOKI Kindercoaching

Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar spelletjes komen spelen in de praktijk. De insteek bij de spelletjes is het bevorderen van de sociale vaardigheden van kinderen.

Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden

 

3)  GRATIS kort gesprek over omgaan met emoties

Veel ouders en kinderen hebben moeite met het omgaan met (vooral heftige) emoties. Vaak wordt er met irritatie of boosheid op gereageerd. Omdat het ook anders kan, organiseer ik uitgebreide workshops voor ouders en andere volwassenen die graag meer GRIP op BOOSHEID of GRIP op ANGST willen krijgen.
Wil je liever eerst even persoonlijk kennis met mij maken? Wil je graag eerst samen kijken of zo’n workshop iets voor jou/jullie? Meld je dan via de knop hieronder aan voor een kort (gratis) gesprek over jullie situatie en mijn visie op het omgaan met emoties.
Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden.