GRATIS HULP

GRATIS spelletjesmiddagen bij OKIDOKI Kindercoaching

Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar spelletjes komen spelen in de praktijk.

De spelletjes die gespeeld worden zijn allemaal gericht op het bevorderen van de sociale vaardigheden van kinderen. Door de inhoud van de spellen wordt er min of meer automatisch gesproken over dingen als opkomen voor jezelf of een ander, hoe kun je excuses maken, wat kun je doen om af te koelen, hoe buig je negatieve gedachten om naar positieve gedachten, hoe krijg je meer zelfvertrouwen.

Wil je kind graag komen spelen? Stuur dan even een appje, sms-je naar 06 – 477 59 139 of een mailtje naar info@okidokikindercoaching.nl. Geef in je bericht even aan hoe oud je kind is, op welke datum hij/zij wil komen. Als je via email de aanmelding doet, vermeld dan alsjeblieft ook je telefoonnummer, zodat ik je in geval van nood snel kan bereiken. Na aanmelding ontvang je altijd een bericht van mij zodat je weet dat je zoon of dochter inderdaad kan komen op de gekozen datum. Dit om teleurstelling te voorkomen

 

GRATIS kort gesprek over OMGAAN MET EMOTIES
OKIDOKI Kindercoachingbiedt uitgebreide workshops aan voor ouders en andere volwassenen die meer willen weten over het omgaan met emoties.
Iedereen die graag iets meer over de workshops wil weten, kan mij een appje sturen om een afspraak te maken voor een kort gesprek hierover. Dus als je twijfelt of een SOS-workshop iets voor jou is, laat het me weten via email (info@okidokikindercoaching.nl) of via whatsapp of sms naar 06 – 477 59 139. We maken dan snel een afspraak voor een kort gesprek over de workshops. Je bent voor dit gesprek van harte welkom in mijn praktijk, maar we kunnen ook gewoon even via de telefoon met elkaar praten.