Gratis Gesprek over opvoeden

Naar een coach gaan omdat het thuis even niet lekker loopt, doen we niet zo snel. Dat voelt vaak meteen zo groot en zwaar. Heel begrijpelijk, maar wel jammer vind ik. Want ik heb gemerkt hoe ouders opleven na een paar gesprekken bij mij in de praktijk. Hoe zij het opvoeden ‘weer zien zitten’, hoe hun schouders weer rechterop komen, omdat het zoveel minder zwaar voelt allemaal.

 

Vandaar dat ik heb besloten om een ‘gratis uurtje coaching’ aan te bieden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je me jouw meest dringende ‘probleem’ voorleggen waar je thuis met je kinderen tegenaan loopt. Ik deel heel graag mijn visie, kennis en tips met je.

 

Wil jij graag gebruik maken van het gratis “Koffie of thee en een goed gesprek”? Vul dan onderstaand formulier in. Zodra ik dat heb ontvangen, neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.