Gratis Kort gesprek over emoties

Veel ouders en kinderen hebben moeite met het omgaan met (vooral heftige) emoties. Vaak wordt er met irritatie of boosheid op gereageerd. En dat is niet omdat de ander echt boos of geïrriteerd is, maar heel vaak is het gewoon een uiting van de machteloosheid die de ander voelt. Machteloosheid omdat ze niet weten hoe ze degene met de (heftige) emotie kunnen helpen.

Tijdens coachingstrajecten komt het omgaan met emoties altijd aan bod, maar daarnaast geef ik ook uitgebreide workshops voor ouders en andere volwassenen die meer willen weten over het omgaan met emoties.

Ik kan me voorstellen dat je graag wat meer wilt weten over die workshops (of de coaching) en daarom bied ik een gratis kort gesprek aan over wat de basis is in de workshops en de coaching. Uiteraard staat er op deze website ook veel informatie over, maar misschien vind je het fijner om mij even persoonlijk te spreken voordat je een beslissing neemt?!

Vul in dat geval het formulier hieronder even in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken wat jij nodig hebt. Deelname aan de workshop Grip op BOOSHEID of de workshop Grip op ANGST of misschien individuele coaching.