Je hebt je uitgeschreven van de mailinglijst

Jammer dat je hebt besloten om je uit te schrijven voor mijn algemene mailinglijst. Hierdoor zal ik je niet meer rechtstreeks op de hoogte kunnen houden van toekomstige workshopdata, krijg je geen melding als ik een nieuw E-boek heb geschreven en ontvang je ook niet meer mijn blogs/artikelen over emoties, opvoeden, communicatie, etc.

Mocht je in de toekomst deze informatie toch weer willen ontvangen, dan kun je me altijd een mailtje sturen of je kunt je via mijn website weer inschrijven voor de mailinglijst😊.

Weet je nu al dat je terug wilt op de lijst? Klik dan op meteen op deze link, vul daar je naam en email adres weer even in, dan voeg ik je meteen weer toe aan de lijst.

Weet je zeker dat je uitgeschreven wilt worden? Dan rest me alleen te zeggen dat ik blij ben dat ik je een poos(je) heb mogen vullen met mijn kennis en inzichten en wie weet nog een keer tot ziens.

Groeten

Hiske