Je hebt je uitgeschreven vandaag

Jammer dat je hebt besloten om je naam te laten verwijderen uit de lijst van mensen die het E-boek Omgaan met Emoties hebben aangevraagd.

Ik wilde je namelijk heel graag nog aanbieden om op mijn algemene mailinglijst te komen. Iedereen die op deze algemene lijst staat, houd ik rechtstreeks op de hoogte van toekomstige activiteiten binnen OKIDOKI Kindercoaching. Zo krijgen zij een melding als ik een nieuw E-boek heb geschreven, stuur ik ze de nieuwe workshopdata zodra die bekend zijn en ontvangen zij mijn blogs/artikelen over emoties, opvoeden, communicatie, etc. meteen in hun eigen mailbox.

Mocht je al deze informatie ook graag willen ontvangen, klik dan nu op deze link, vul daar je naam en email adres even in, dan voeg ik je meteen toe aan de lijst.

Wil je dit niet, dan houdt ons contact hierna in principe op😊

Groeten

Hiske