Je wilt geen e-mails meer van mij ontvangen

Wat jammer dat je hebt besloten om geen e-mails van mij meer te willen ontvangen.

Ik wilde je namelijk heel graag nog aanbieden om op mijn algemene mailinglijst te komen. Iedereen die op deze algemene lijst staat, houd ik rechtstreeks op de hoogte van toekomstige activiteiten binnen OKIDOKI Kindercoaching. Zo krijgen zij een melding als ik een nieuw E-boek heb geschreven, stuur ik ze de nieuwe workshopdata zodra die bekend zijn en ontvangen zij mijn blogs/artikelen over emoties, opvoeden, communicatie, etc. meteen in hun eigen mailbox.

Mocht je al deze informatie ook graag willen ontvangen, klik dan op deze link, vul daar je naam en email adres even in, dan voeg ik je meteen toe aan mijn algemene mailinglijst. Wil je dit niet, dan houdt ons contact hierna in principe op😊

Groeten

Hiske