Examenstress tip 3

Hoe gaat het? Lukt het leren een beetje? Ik hoop het van harte!

Maar als het even niet meer lukt, dan is het goed om even iets anders te gaan doen. Vaak grijpen onze kinderen dan meteen hun mobiele telefoon of Ipad, maar ik raad je aan om op zo’n moment een spelletje met je kind te gaan doen. Een ‘ouderwets’ spelletje dat je aan tafel en met je handen doet😉

 

Ik speel de laatste tijd regelmatig 1 of 2 rondjes RUMMIKUB met mijn dochter. Dit is mijn favoriete spel en het zorgt ervoor dat we samen heel veel plezier hebben. Met als voornaamste pluspunt: een ontspannen en vrolijke eindexamenleerling in huis

 

Wat is jullie favoriete gezelschapsspel?

Als Monopoly of schaken is, dan is het beter om toch een ander spel uit de kast te pakken, want het spel moet niet te lang duren in dit geval.

Ik hoor graag welk spel jullie de komende tijd gaan doen. Bij ons blijft het waarschijnlijk Rummikub, hoewel Beverbende en Uno ook grote kanshebbers zijn hier in huis

 

Hopelijk hebben jullie veel speelplezier tussen het leren door

 

#eindexamen #stress #hulp #hetkomtgoed

Plaats een reactie