Soms is 1 zinnetje genoeg

Soms heb je maar heel weinig nodig om je beter te voelen. Soms is één enkel zinnetje voldoende. Door het COVID-19 virus zijn de dagen anders dan we gewend zijn. Ik merk er zelf de ene dag meer van dan de andere. Ik ben er de ene dag meer mee bezig (in mijn hoofd) dan de andere dag. Om mezelf te helpen op de mindere dagen, heb ik besloten om op zoek te gaan naar één zinnetje voor die dag.

Vandaag is jammer genoeg zo’n mindere dag en dus heb ik uit een stapel kaartjes lukraak een kaartje  getrokken en dit is hem geworden:

Deze zin is een hele goede tip voor vandaag! Ik ben daarom meteen deze tekst gaan schrijven, omdat ik het belangrijk vind dat we elkaar stimuleren en ondersteunen waar we kunnen. En ik denk dat het voor veel mensen (groot EN klein) helpt als ze zien dat één enkel zinnetje voor zoveel positiviteit kan zorgen.

Dankzij dit zinnetje voel ik me gelukkig en blij, omdat ik met deze tekst iets positiefs en (hopelijk) stimulerends ‘de wereld in stuur’ en tegelijkertijd mezelf in actie heb gezet. Hiermee heb ik een van mijn behoeften (leren en groeien) voor mezelf vervuld en dit maakt mij gelukkig.

Als je het leuk vindt, kun je mij een cijfer doorgeven (t/m 70) en dan zal ik de stapel kaartjes aftellen tot ik jouw cijfer tegenkom. De zin op dat kaartje zal ik daarna hier of in een persoonlijk berichtje aan je laten zien.

Ik ben benieuwd of ze jullie ook zullen helpen.
Groeten Hiske

Plaats een reactie